Sunday, February 26, 2012

Pidupäeva kalane mini-sepikutort toorjuustukasukas


Pidupäeva kalane mini-sepikutort toorjuustukas

PÕHI:
6 viilu mitmevilja röstsepikut
Niisutamiseks: köögiviljapuljongit
TÄIDIS 1:
3 spl mädarõikaga toorjuustu
1/2 keskmise suurusega tükeldatud punast sibulat
Väike punt tükkideks rebitud rukolat
50 g kodujuustu
100 g tükeldatud külmsuitsu lõhefileed
1 spl värskeltpressitud sidrunimahla
50 g peenelt tükeldatud ananassi
50 g peenelt tükeldatud oranži paprikat
Soola, pipart

TÄIDIS 2:
1 keedetud ja tükeldatud muna
2 spl küüslaugumajoneesi
2 spl hapukoort
100 g kooritud ja peenelt tükeldatud värsket kurki
100 g tükeldatud tuunikala vees
Soola, pipart


KATE:
150 g maitsestamata toorjuust
5 ploomtomatit
värske kurgi viile, rukolat, värsket tilli.

Lõika sepikul kõvad ääred ning niisuta ja laota 1 x 2 viilu sobilikule tordialusele. Sega omavahel kokku kõik TÄIDIS 1 koostisosad, lisa saiaviiludele ja silu ühtlaseks. Lisa järgmised kaks viilu niisutatud sepikut. Sega omavahel kokku TÄIDIS 2 koostisosad ja laota ühtlase kinina saiadele. Pealmiseks kihiks laota taas sepiku viilud. Määri torti pealt ja külgedelt toasooja toorjuustuga. Kaunista ääred kurgi viilude, värske tilli ja rukolaga, pealt aga kaunista tomatist tehtud roosi õite ja tilliga. Aseta külmkappi imbuma, hea oleks üleöö.


No comments:

Post a Comment